Dialoogschool

Dialoogschool

Bijgewerkt op 01-07-2015

Dialoogschool is een project van Pabo Arnhem waarin men intensief samenwerkt met een aantal protestants-christelijke basisscholen om een eigen didactiek voor het levensbeschouwelijk begeleiden van kinderen te ontwikkelen. Meer info

Een van de laatste projecten waaraan ik mee mocht werken en wat op elke school direct en handig toepasbaar is, is het WERKVORMENSPEL.

Bijgaand een filmpje met uitleg van Tom zelf en een digitale kopieerbare versie o. Kopieer met als instelling 4 pagina’s op 1 A4 voor een handzaam formaat. Lamineer de kaarten voor duurzaam gebruik. Het doosje natuurlijk ook en vergeet dan niet de randen te rillen! Zie: Dialoogschool werkvormkaarten uitleg doosje

Tags: , ,

close
Facebook IconYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonVolg ADLJ op pinterest