Excursie Osseveld Woudhuis plattegrond

Excursie Osseveld Woudhuis plattegrond

Bijgewerkt op 26-06-2017

170626 Excursie woudhuis Osseveld plattegrond De groepen 5 en 6 van De Regenboog Apeldoorn gaan jaarlijks in de wijk op excursie. Het ene jaar naar het terrein van het voormalig Apeldoornsche Bosch; het andere jaar kijken naar kunst in de wijk. In de info de punten op rij in een handige plattegrond. Nog handiger is de punten op de volgende link te vinden: https://drive.google.com/open?id=1k6H4Kw-Etmml2FO1NXZaVUUVjh0&usp=sharing Kijk voor meer info ook bij AdLJ.nl / excursies   Indien u tips heeft ter verbetering: graag! Anneke@AdLJ.nl Meer info: 170626 Excursie woudhuis Osseveld plattegrond

Tags: , , , ,

close
Facebook IconYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonVolg ADLJ op pinterest