Excursie Woudhuis Osseveld Kunst en Erfgoed opdrachten

Excursie Woudhuis Osseveld Kunst en Erfgoed opdrachten

Bijgewerkt op 26-06-2017

3 170621 Een andere kijk op je wijk De groepen 5 en 6 van De Regenboog Apeldoorn gaan jaarlijks in de wijk op excursie. Het ene jaar naar het terrein van het voormalig Apeldoornsche Bosch; het andere jaar kijken naar kunst in de wijk. In de info de punten op rij in een handige plattegrond. Nog handiger is de punten op de volgende link te vinden: https://drive.google.com/open?id=1k6H4Kw-Etmml2FO1NXZaVUUVjh0&usp=sharing Kijk voor meer info ook bij AdLJ.nl / excursies   Indien u tips heeft ter verbetering: graag! Meer info: 3 170621 Een andere kijk op je wijk

Tags: , , ,

close
Facebook IconYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonVolg ADLJ op pinterest