Leerjaar 3 & 4

Leerjaar 3 & 4

Bijgewerkt op 31-01-2017

leerlijn-34 In samenwerking met Cultuurwijzer en gemeente Apeldoorn hebben de cultuur-coördinatoren van PCBS De Regenboog binnen het kader van Cultuur met Kwaliteit (CMK) leerlijnen handvaardigheid in kaart gebracht.
Op een praktische wijze zijn kerndoelen 54, 55 en 56 (SLO) en observatiedoelen van KIJK gecombineerd zodat een heldere en af te vinken overzichtslijst is ontstaan voor lessen voor groep 3 en 4 van de basisschool binnen een gehele leerlijn.
Aanvullingen in de vorm van voorbeeldfoto’s of lessen zijn van harte welkom. (Anneke@AdLJ.nl) Informatie wordt zoveel mogelijk gelinkt, ook aan Pinterest. Meer info: leerlijn-34-170130

Tags: , , , , , ,

close
Facebook IconYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonVolg ADLJ op pinterest