Canon overzicht met links

In het kader van het CultuurCarrousel op Regenboog heb ik in het kader van mijn pionierschap bij de  Onderwijs Pioniers lesbrieven gemaakt waarin allerlei lesideeën staan mbt de vensters van de Nederlandse Canon en culturele disciplines als dans, drama, muziek, erfgoed, moderne media, literatuur, beeldend, aangevuld met dialogiseren en filosoferen.

In dit overzicht staan alle vensters, direct door te linken naar EnToen.nu. Gekoppeld aan de lesbrieven waarin per brief minstens 3 disciplines zijn uitgewerkt. Allen met links naar werkdocumenten waarin met werkbladen of filmpjes tips, trucs en info wordt gegeven.

Per week worden de lesbrieven uitgewerkt. Dit proces is te volgen op mijn BLOG in het kader van mijn PioniersProject.

Meer info:150315 Canon met links 2015

Scroll naar boven