41 Willem Drees

41 Willem Drees

Bijgewerkt op 22-03-2015

Venster 41 van De Nederlandse Canon  opent een weg naar bewustwording. 41 Willem Drees 1886-1988 De verzorgingsstaat  Je leert vanuit dit venster eigen gedachten en gevoelens verwoorden en luisteren naar die van anderen. Dit kan je helpen in je besluitvorming. Open de lesbrief en ontdek wat Kandinski en Drees ons kunnen leren. Of kies ervoor om het, wat betreft denkwerk, simpel te houden en onderwerpen rond Drees te verbeelden. We koppelen het venster aan een manier van verbeelden zodat op een creatieve wijze deze belangrijke geschiedenis onthouden wordt. Uit ervaring blijkt dat leerlingen hierdoor de koppeling naar de gebeurtenis en/of EnToen.nu maken op het moment dat het zich aandient tijdens andere lessen. Meer info in de lesbrief: 41 Willem Drees

Tags: , , , ,

close
Facebook IconYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonVolg ADLJ op pinterest